Osteria Ciao BellaApericena /DINER
à la carte menu
ANTIPASTI
Tagliere Misto
Specialiteit van het huis is een plateau met wisselend assortiment van diverse Olijven, Salumi, Formaggi, Peperoni en lekkernijenCARPACCIO DI MANZO
Rundercarpaccio met rucola, en pijnboompittenVITELLO TONATO
Kalfsfricandeau met tonijnsaus, sla en kappertjesCAPRESE DI BUFFALA
Tomaat met buffelmozzarella, balsamicocrème en pijnboompittenGUAZETTO DI PESCE
Zeevruchten gestoofd in visbouillon met tomaat en knoflookPEPATA DI COZZE
Bouchot Mosselen in extra vergine olijfolie, met chilipeper en tijm geserveerd met heerlijke crostini uit de ovenBRUSCHETTE CLASSICO O MOZZARELLA
In de oven gegrilde ciabatta met tomaten, knoflook en basilicum eventueel met mozzarella
Primi Piatti
Spaghetti carbonara
volgens traditioneel recept met room, ei en guanciale spekSpaghetti Gamberoni aglio olio
met wilde gamba's, extra vergine olijfolie, knoflook, rode peper en tomaatSpaghetti Bolognese
gehakt met tomatensausSpaghetti al pesto genovese
overheerlijke huisgemaakte pesto zoals u nog niet eerder proefdeSpaghetti ai frutti di mare
met dagelijks vers geleverde zeevruchtenRavioli di ricotta con burro salvia e noci
overheerlijke ricotta gevulde ravioli in een roombotersaus van salie en walnoot*Lasagna Tradizionale
gehakt met tomatensaus
DOLCI / DESSERT
TIRAMISÚ
Huisgemaakt van onze eigen Napolitaanse Pasticerra 'Michele'PANNA COTTA
Vers gemaakt volgens traditioneel concept in Vanille en Chocoladelemonies con gelato limone
Smeuïge en frisse citroenbrownie met lemoncurd en hint van cheesecake geserveerd met artiginaal citroenijs van Mamma LiaLava cake
Huisgemaakte lavacake waar de heerlijke pure chocolade letterlijk uitloopt